Piept picant de vitel la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 1 Mar 2015 | 7174 vizualizari

 

Delicios pieptul de vitel cu oasele inca moi numai bune de rontait rumene de la cuptor !!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg piept de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita rasa piper boabe
  • 2 foi dafin
  • sare
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ketchup
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • 1 lingurita pudra rozmarin
  • 1/2 lingurita pudra chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept picant de vitel la cuptor:

Pieptul de vitel se spala , se portioneaza si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata , sare , foi dafin si piper boabe .

Se fierbe in functe de fragezimea carnii aproximativ 30 minute in oala sub presiune .

Cand  carnea  este fiarta se scurge de lichid si se pune intr-un vas de yena.

Se amesteca ketchupul , sosul de soia , usturoiul pisat, ghimbirul , uleiul , rozmarinul , chili si sare .

Amestecul de mai sus se toarna peste  pieptul de vitel din tava si se da la cuptorul preincalzit timp de 15 minute pana se rumeneste .

Serviti cu garnitura preferata sau doar cu o salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept picant de vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vitel cu legume in vas de lut